Amsterdam

Amsterdam és una de les ciutats més sorprenents d´Europa. Tot combinant els atractius típics de les grans urbes amb el particular encant de petita ciutat de província, ofereix meravelles per a descobrir a cada cantonada. Des dels romàntics canals i l´impactant i perfectament conservat centre històric, fins els barris més moderns i les instal.lacions més avançades, Amsterdam és una paradoxa que cal anar descobrint, capa a capa.

La ciutat és coneguda per la seva tol.lerància i diversitat. Centenars de nacionalitats conviuen perfectament i aporten les seves característiques al paisatge urbà. Des dels mercats típicament caribencs a les botigues hindús, els coffee shops o el barri vermell ... a Amsterdam es troba de tot, des d’una autèntica paella valenciana, fins un espectacle pornogràfic!

A nivell cultural, la seva riquessa és també extraordinària. No només és ciutat de museus (Rijksmuseum, museu d´art nacional que exhibeix els grans mestres de la pintura del segle XVI; Van Gogh Museum, dedicat a l´obra del cèlebre holandès; Stedelijk Museum, d´art contemporani, entre d´altres) sinó que hi ha centenars de galeries d´art i de centres culturals per visitar.

Hoteles en Amsterdam

Hoteles en Amsterdam Nuestro servicio de reservación de hotel en Amsterdam es una selección que incluye 310 comodidades que Usted puede elegir y reservar en línea. El servicio carece de costos extras o comisiones, el sistema de reservaciones 24/7. Reservaciones directas de albergues.